Video AbOriginal TeamEvents
Go Down Under


Ga mee Down Under, proef de Australische outback en laat de intrigerende Aboriginal cultuur tot je verbeelding spreken. Maak je eigen AustraliŽ belevenis met originele teambuildingsactiviteiten. Hoe ziet jouw dag Down Under eruit?

Jaag in het bos met geladen camera’s op kangoeroes, koala’s en … elkaar. Volg de eerste Australische kolonisten bij hun beproeving voor een nieuw bestaan. Zoek in de stad naar de 5 belevenissen van de 5 zintuigen. Ga de uitdaging aan en overwin als team de Outback. Speel de muzikale taal op de didgeridoo. Schrijf een kunstig verhaal met het symbolische schrift van de Aboriginals. Werp en vang die boemerang. Sluit af met een laid-back Aussie Barbie. Misschien staat een van de dieren die jij vandaag in het bos hebt ‘geschoten’ wel op het menu… 

Een originele stemmingmaker, ůůk voor gemÍleerde groepen. VariŽrend van een ludiek intermezzo tot een unieke en verrassende dag. Elkaar op een ontspannen manier ontmoeten in de ongedwongen laid-back Australische sfeer. This is Down Under, mate!

TeamEvent, mťťr dan leuk. Samenwerken is voor de Aboriginals vanzelfsprekend. Daarom staat teamwork centraal bij dit dynamische evenement en zijn de hoofdingrediŽnten communicatie, creativiteit en vooral veel plezier.

Verhoog de voorpret en de opkomst met teasers die je kunt rondsturen om de deelnemers nieuwsgierig te maken. Na afloop doet de foto-CD de wandelgangen gonzen met napret.

Vertel ons je wensen voor de dag, dan werken we met plezier een vrijblijvend voorstel voor je uit. Voorproefje? Met plezier sturen wij voorbeeldarrangementen toe.

Aantal deelnemers: van 5 tot 100 personen
Tijdsduur: van 30 minuten tot een hele dag, of meerdaags
Twaalf schitterende bosrijke locaties in de Randstad
Vergaderbreaks op iedere locatie, vanaf 30 minuten
Karakter TeamEvents? Actief, maar niet sportief. De activiteiten bevatten zoveel elementen dat ze boeiend zijn voor alle typen mensen. Zo kan iedereen meedoen en plezier beleven aan deze Down Under uitdagingen en avonturen.
Winter of zomer, regen of zon? No worries mate, het slecht weer scenario is perfect geregeld en de hoofdlijnen van het programma blijven gewaarborgd!
TeamEntertraining of TeamCoaching? Combineer op professionele wijze teambuilding met leerdoelen.
Werkkostenregeling? No worries mate! Omdat onze evenementen gebaseerd zijn op samenwerking, communicatie en andere vaardigheden, dus zijn doorspekt met kennisuitwisseling, valt deze buiten de WKR.

Klik hier voor contact

image area terug naar Startpagina
Video AbOriginal TeamEvents