Aussie Barbie / Buffet


Aussie BBQ  
Aussie Buffet

Laat je verwennen en verrassen met een laid-back Australisch getinte BBQ of buffet, waar zeker de krokodil en kangoeroe niet ontbreekt.

Lekker onderuit bij de Aussie Barbie. Relaxen in het zonnetje, napraten met je collega’s, drankje in de hand, de geur van geroosterd vlees … de stemming zit erin. Dan schenk je nog eens bij en zet je je tanden in de krokodil. This is Down Under, mate!

Kenmerkend voor een Aussie Barbie is laid-back genieten van elkaars gezelschap met een bord geroosterd vlees in je ene hand, een goed glas in je andere hand.
Met op de Barbie alleen kwalitief hoogwaardig eerlijk vlees en verse vis. Ernaast verse salades en knapperig warm stokbrood met boter.
Afhankelijk van het seizoen en locatie staat op het menu: vis, garnalenspies, kipspies, pepersteak, homemade beefburgers, lamskoteletten, krokodil en in ieder geval ontbreekt de kangoeroe niet.

Regen, kou? Bij slecht weer wordt gezorgd dat de BBQ overdekt is of voor een BBQ-buffet (afhankelijk van het weer) en u binnen kunt eten.

In de winter kiezen we voor een gezellig Aussie Buffet, ook met gerechten uit de Australische keuken.N.B. Aussie BBQ / Buffet is alleen te boeken in aansluiting op onze Down Under Activiteiten en op onze voorkeurslocaties in de Randstad.

P.S. Ook geschikt voor vegetariŽrs, diŽten en allergieŽn.

Muzikale omlijsting? Boek dan de formatie Didge ’n Blues. Als de eerste honger is gestild, bij een goed gesprek en lekker glas genieten van de bluessound van de slideguitar in combinatie met de intrigerende klank van de didgeridoo.

image area terug naar HOME-pagina
Aussie Barbie / Buffet