Party Down Under


Party Down Under  
Party Down Under Entertainment

In AustraliŽ houdt men ervan om na een actieve en avontuurlijk dag exotisch te eten en daarna bruisend te feesten. Combineer deze grensverleggende dag met het Ďno worriesí- gevoel en u begrijpt waarom niemand naar huis wil.

Een kangoeroe haalt de mensen naar de dansvloer. Onze DJ weet het publiek op te zwepen met verschillende stijlen muziek. Leef je uit op een mix van swingende Australische muziek, wereldmuziek, Hollandstalig, 70ís & 80ís, dance en eigentijdse (verzoek)nummers.

Lekker relaxen kun je op de ligbedden onder de tropische palmen, aan een van de gezellige bars of in een hoekje bij de open haard. Kijk uit voor slangen en opdringerige kangoeroes.

Als achtergrond voor de swingende en loungende mensen vertonen een of meer projectieschermen sfeerbeelden van AustraliŽ. Flitsen van het eventuele dagprogramma zijn ertussen gemixt.

Australisch entertainment van uw keuze, doorspekt de avond met verrassende elementen. Kies uit onderstaand gevarieerd aanbod en kleedt zelf uw party verder aan. Laat u steeds weer verrassen. No worries mate!


AbOriginal FacePainting
Bij een corroboree, een feestelijke samenkomst, beschilderen Aboriginals zich met betekenisvolle patronen. In groepjes van twee beschilderen we elkaars gezicht, met een Aboriginal tintje. De verf zit als een laagje op het gezicht en is er makkelijk af te pellen. Een ijsbrekende activiteit om ludiek mee te starten. Geeft het feest een fleurig gezicht.

SigNature PaintAct
De gasten zetten letterlijk hun handtekening, deze handafdrukken vormen de achtergrond voor de Regenboogslang en alle wezens die in hun spoor ontstaan zijn en nu de aarde bevolken. Alle gasten mogen hun bijdrage leveren. Formaat: 1,2 meter hoog, van 2 tot 20 meter lang.

Didge 'n' Blues
Bluessound van de slideguitar in combinatie met de intrigerende klank van de didgeridoo.

Knipoog naar Sidney
De operazangeres gekleed in lange jurk gaat al zingend op rollerskates tussen de gasten door. Een spektakel op zich. Tijdens haar act kan zij een buffet openen of kadoís aan de gasten uitdelen.

BodyArt
Kunstenaars beschilderen modellen in de sfeer van AustraliŽ. Na de act mengen de modellen zich tussen het publiek en kunnen zij fungeren als gastvrouw en/of gastheer, delen presentje uit of doen de gasten uitgeleide. Maar niet voordat iedereen op de foto is gezet met de beschilderde modellen.

ImpressionPainting
Act waarbij 2 kunstenaars gezamenlijk een sfeerimpressie van het evenement schilderen op doek. het schilderij van 1,20 bij 1,5 meter (andere maat mogelijk) is natuurlijk uw eigendom.

Vuurshow
Een geraffineerd spel van draaiende fakkels en een gevecht met brandende stokken en dansende vuurcirkels. Een fascinerend schouwspel, met of zonder live begeleiding van didgeridoo en djembť spelers

Special guests from Oz.
Soms zijn wereldberoemde Aboriginal didgeridoospelers op bezoek in Nederland. Graag nodigen wij ze uit enkele Bush Stories voor u te spelen en nemen zij u met mooie ritmes en muzikale verhalen over de outback, mee naar het rode hart van AustraliŽ.Tijdsduur party: 3 of 5 uur.

Locatie: een van onze schitterende locaties in de randstad.

Aantal personen: vanaf 35 personen.

NB. Het entertainment kunt u ook met onze andere activiteiten combineren.

image area terug naar Koken-pagina

Party Down Under
Australie, australiŽ, australisch, aboriginal, aborigional, evenement, teamuitje, bedrijfsuitje, event, teamevent, teamuitstapje, samenwerken, samenwerking, creatief, creativiteit, communicatie, communiceren, personeelsfeest, vergaderbreak, schilderen, teamdag, oz, vrijgezellenfeestje, kangaroo, kangoeroe, kangaroe, koala, teamvorming, entertraining, team, teambuilding, boemerang, workshop, didgeridoo, didjeridu, boomerang, outback, actionpainting, abo, down, under, aboart, art, DJ, teamworkshop, aussie, down-under, didgeridooworkshop, activiteit, samen, teamwork, onthaasten, party, didge, vrijgezellen, painting, vrijgezellenfeest, disc jockey, muziek, loungen, swingen, facepaint, sidney, entertainment, bodyart, bodypaint, relax, relaxen, vuurshow